zentrada-734-NL-Welcome
Hartelijk dank voor uw interesse in de product aanbiedingen in het zentrada.network.

De toegang tot de leverancier via het product is alleen mogelijk als lid van zentrada.

Verder voor meer informatie en gratis registratie...

Verder naar leveranciers overzicht ...

verder naar de zentrada LOGIN ...

 

Belangrijke richtlijnen voor een veilige inkoop bij de groothandel in het internet en in Europa

Maak nu gebruik van het unieke TradeSafe-systeem voor de inkoop bij de groothandel via het leidende inkoopnetwerk voor de internetgroothandel in Nederland en in Europa.

Als lid van het zentrada.network profiteert u van een simpele toegang tot een gigantische hoeveelheid product-aanbiedingen in alle categorieën van de consumentenmarkt van topaanbieders uit Nederland en de rest van Europa. U kunt groothandelsprijzen snel en eenvoudig onafhankelijk van de aanbieders met elkaar vergelijken. 
Met het TradeSafe-offerte-, order- en betaalproces in het zentrada.network kunt u goederen vanuit heel Europa eenvoudig via het internet bestellen en u geniet een volledige 100% inkoopbescherming.

De internationale TradeSafe-dienst beschermt u voor leveringsproblemen, algemene voorwaarden en overige problemen met de leverancier en ondersteunt u persoonlijk in uw professionele inkoop in 7 Europese landen.

nl tradesafe promo

 

Belangrijk voor uw veiligheid!

1.Bestel en betaal uw transacties uitsluitend via en aan TradeSafe.
Aanbieders die TradeSafe proberen te omzeilen zijn in principe al dubieus. De aanbieders zijn verplicht u te allen tijde de "beste" prijs ook via TradeSafe aan te bieden. Meldt u gewoon elke poging van de aanbieder om TradeSafe te ontduiken. Zonder TradeSafe staat u er alléén voor.

2. Informeer uzelf voor u bestelt over alle informatie en foto's van het aangeboden product en zorg ervoor dat dit aan uw verwachtingen voldoet.
Kijkt u aub goed de aangeboden en opgegeven levertijd na, dit heeft betrekking op de levertijd nadat uw betaling bij TradeSafe geboekt is.
De TradeSafe-inkoopbescherming garandeert u, volgens de FairTrade-Policy, de bestelde levering. Een herroepingsrecht, zoals in het consumentenrecht, is ook hier niet van toepassing, het betreft een zakelijke overeenkomst.

3. Indien u vragen heeft over het product of over de prijzen gebruikt u dan de Chatfunctie bij uw aanvraag. 
Op die wijze zijn alle beloftes en antwoorden direct gedocumenteerd en liggen schriftelijk vast en kunnen later in het TradeSafe proces gewaarborgd worden.
De leverancier heeft in zijn offerte-functie alle mogelijkheden om u speciale kortingen of speciale leveringscondities te geven of de offerte aan te passen aan uw wensen.

Profiteer van de vele voordelen van het E-commerce en het enorme potentieel van Europa voor uw groothandelsinkoop.

Voor vragen of ondersteuning staat ons zentrada en TradeSafe team tijdens kantoordagen telefonisch 043-3211905 (van 10-15 uur) of per email tradesafe@zentrada.nl voor u klaar.


Meer informatie over het TradeSafe offerte-, order- en betaalproces vindt u hier ....